Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!

Welcome to the CollectiveAccess support forum! Here the developers and community answer questions related to use of the software. Please include the following information in every new issue posted here:

  1. Version of the software that is used, along with browser and version

  2. If the issue pertains to Providence, Pawtucket or both

  3. What steps you’ve taken to try to resolve the issue

  4. Screenshots demonstrating the issue

  5. The relevant sections of your installation profile or configuration including the codes and settings defined for your local elements.


If your question pertains to data import or export, please also include:

  1. Data sample

  2. Your mapping


Answers may be delayed for posts that do not include sufficient information.

Configuring Displays for Export

edited March 13 in Troubleshooting
I'm trying to generate some reports using a display for a particular search. 
In looking at http://docs.collectiveaccess.org/wiki/Configuring_Displays - I'm trying to figure out where this nugget goes: 
show_empty_valuesIf yes all values will be displayed, whether there is content for them or not.1 (show empty) or 0 (don't show)
This would seemingly solve my issue - but there's no place to configure it in the UI (that I'm  finding), and I'm not finding where I would put it trolling through the files for CA either. Where do I configure this?

Comments

  • In Manage / My displays menu item open the display you want to modify. There you will find a checkbox named "Display empty values?".
  • Make sure the bundle "Display settings" is added to the Display UI under Manage > Administration > Your Display UI
Sign In or Register to comment.